Quiero's Precarious Priya

EV-I

Virallinen nimi Quiero's Precarious Priya Rotu, sukupuoli englantilainen täysiverinen, tamma
Syntymäaika 15.03.2012, 4v. 15.03.2016 Säkäkorkeus 163 cm
Rekisterinumero VH15-006-0264 Omistaja Meiju K. VRL-12530
Koulutustaso koulutetaan, laukkaratsu Kasvattaja Siittola Quiero's, Kerppa
© ACC, klikkaa kuvat suuremmiksi.

Kun etsii tulevaksi kilpailukaverikseen täysiveristä, ei välttämättä kannata ihastua siihen toisille hevosille vinkuvaan ja muutenkin steppaavaan raudikkoon. Niin vain tuppasi käymään, kun lähdin Kerpan luota hakemaan Britaa ja näin ollen matkaan lähtikin sitten kaksi hevosta. Prijan kanssa ei tunneta sanaa "rauhassa" vaan hän menee aina täysillä: korkealta ja kovaa. Tammasta näkee, että hänellä on kykyjä vaikka mihin ja näkipähän tuo pahainen laukkahevosia valmentava Josh McKinnon, että laukkurikin tuosta raudikosta saattaisi tulla joten niinhän minä hyväuskoinen suomalainen tein. Prija kilpailutukseen ulkomaille ja siellä hän saakin aloittaa laukkaratsun uraa, ensin sileillä ja jos ei tunnu tulevan minkään moista tulosta, niin sitten suosiolla siirrytään harrastamaan ratsastuksen kuninkuuslajia kenttäratsastusta!

© ACC, klikkaa kuvat suuremmiksi.

i.

Private Ring xx
xx, m, 167 cm
XLA-II

ii.

Primo Skylark xx
xx, rn, 166 cm
KTK-II

iii.

Primo Skyline
xx, m, 171 cm

iie.

Primo Epica
xx, 162 cm
Ch

ie.

Halleperry Ring xx
xx, rt, 165 cm
KRJ-II, XLA-I, YLA2

iei.

Burlesc Ring xx
xx, rt, 164 cm
KRJ-I, ERJ-II, MEJ-III, XLA-I, YLA2

iee.

Amylee Ring xx
xx, 169 cm
KTK-III, ERJ-I, KERJ-II, XLA-I, YLA2

e.

Tricky Satsuma Anf xx
xx, rt, 163 cm

ei.

SJ Trickerybré
xx, rn, 162 cm
G1

eii.

SJ Bréineach
xx, mkm, 159 cm
G1, JaP I, JäP Valio

eie.

SJ Trix Key
xx, rn, 164 cm
G2

ee.

Sasnak Sashima
xx, prn, 165 cm

eei.

Sasnak Exploiter
xx, prt, 168 cm
G1, JaP II

eee.

Sasnak Singletary
xx, prn, 168 cm
G1

Ensimmäinen varsa, trakehner ori Perilous Peter, syntyi 1.5.2015 orista Arkham Parker.

Kenttäratsastus, KERJ
00.00.00, kutsu, luokka -- sija
Esteratsastus, ERJ
00.00.00, kutsu, luokka -- sija
Muut saavutukset
00.00.00, kutsu, luokka -- sij
Maastoesteratsastus, MEJ
00.00.00, kutsu, luokka -- sij
Villit kilpailut
00.00.00, kutsu, luokka -- sij
Laukkaratsastus
18.02.14, maiden, 5,5f -- 6/6

18.12.2016, Meijun turina hankilaukoista
Käytiin sitten testaamassa omistajan lahopäisyyttä, eli toisin sanoen, hankilaukoissa ihastuttavassa Kaunovaarassa. Tammallahan oli virtaa ja näin ollen sisaren tyttäreni Ella pääsikin tappelemaan varsin energisen täysiverisen kanssa. Tamman pukkinappula oli jäänyt todellakin päälle, eikä koko hommasta meinannut tulla yhtikäs mitään. Saavutettiin kuitenkin seitsemäs sija kahdenkymmenen ratsukon joukosta, sillä viimeisten muutamien satojen metrien aikana tamma löysi vihdoin sen laukkanappulansa! Tästä saimmekin kunniamaininan Nokkelin nuori, kera kauniin rusetin!

"Nokkelin nuori palkinnon ansaitsi Quiero's Precarious Priya, nelivuotias täysverinen, jonka suoritus oli alkuun melkoisen pukkirikasta menoa ja lopussa ohitettiin ratsukoita hirmuista kyytiä."

05.05.2015, Meijun turina
Pitkän tauon pukkasi, mutta se ei tarkoita, etteikö olisi uutisia!

20.04.2014 Prija kävi pokkaamassa estevarsalaatiksesta itselleen I-palkinnon! Laukkaradoilla ei välttämättä minkäänlaista menestystä tunnu tulevan, mutta ai etta kun olisitte nähneet miten totisena minun pieni sähikäinen olikaan siellä tilaisuudessa! 100-110 cm korkeiden esteiden ja Prijan alle olisi mahtunut vielä vaikka kuinka, joten kyllä on selvää mitä tällä tammalla tehdään jos laukkuuttamisesta ei tule mitään. Kun tuossa sitten tuli selväksi, että omistajalla reistailee paikat siihen malliin, niin totesin, että paras on pistää tamma kantavaksi. Ja tästä pääsemmekin suurimpaan ja ihanimpaan uutiseen Prijan suhteen.. Tamma tuli kantavaksi komealle rautiaalle trakehnerorille.

Rattopoika Perilous Peter, eli Petteri, syntyi 1.5. tyynenä ja kirkkaana yönä! Prija on osoittanut varsin vakuuttavia äidinvaistoja orin hoidossa, samalla kun omistaja on tyytynyt huokailemaan ja käyttäytymään kuin rakastunut isoäiti.. Nämä kaksi ihanuutta saavat nyt kesäksi mennä laiduntamaan ja vierotuksen jälkeen olisi tarkoitus jatkaa Prijan kanssa kisaamista. Kevyt harjoittelu kun aloitetaan jo laidunkauden alkuna, kuitenkin ensimmäiset laukkastartit tulevat venymään ensi vuoden puolelle. Eiköhän tässä ollut kaikki, minä menen nyt takaisin pallottelemaan noita kahta!

18.02.2014, Meijun turina
No, tammahan kävi sitten Escanorin laukkaradalla kokeilemassa miten menisi ja jumbonahan me kotio tultiin! Ei ihan tamma ollut kuulemma terässä, eikä imua muiden hevosten perään ollut juurikaan. Katsellaan nyt parisen viikkoa, josko tamma toimii paremmin reeneissä ja sitten kokeillaan uusiksi. Josh tosin väläytti jo ensi viikonloppuna olevaa lähtöä, jos sinne menisi kokeilemaan kun kuitenkin olisi oikean tasoinen ryhmä.

17.02.2014, Meijun turina
Tänään alkaa Prijan kilpailu-ura, se on ilmoitettu maiden-lähtöön, josta todellakin toivotaan hyvää sijoitusta. Paineita yritetään olle ottamatta, mutta kivahan se olisi, jos oma pieni pirulainen sijoittuisi ja siirtyisi asteikossa ylöspäin - tai edes juoksisi mammalle hieman rahaa kroonista rahapulaa parantamaan..

Ulkoasu © Meiju K. 2016, ellei toisin mainittu. Tämä on virtuaalihevonen.