n Marksman Sporthorses -- virtuaalitalli

sim-game stable -- virtuaalitalli

Marksman Sporthorses

"Ask me to show you poetry in motion and I will show you a horse."Hushabye v.d. Romilly

Hevosen kuvat © Gestüt Hämelschenburg

Hushabye v.d. Romilly, "Tyst"
ruunikko tamma, 167 cm, hollannin puoliverinen
syntynyt 12.1.2017, Alankomaissa, kasvattajana Romilly
omistaja Meiju K. VRL-12530, kotitalli Marksman Sporthorses
VH17-012-0082
Ikääntyy satunnaisesti, nyt 8-vuotias.

Kisaa porrastetuissa luokissa kouluratsastusta, GP-tasoinen.
On nyt tasolla 6/11.

i. Nevermore
   kwpn, m, 168 cm
  
ii. Everest
   kwpn, m, 168 cm
  
iii. Monument
swb, rn, 170 cm
iie. Mayan M
kwpn, rn, 167 cm
ie. Season's Tropical
   kwpn, m, 164 cm
  
iei. Ottawa
hol, mkm, 168 cm
iee. Taiga
kwpn, m, 170 cm
e. Bedtime Story
   kwpn, rn, 167 cm
  
ei. Starfighter
   old, m, 168 cm
  
eii. Beyond Stars
old, m, 176 cm
eie. JH Stranger
kwpn, m, 164 cm
ee. Once Upon A Time
   kwpn, rn, 160 cm
  
eei. Frozen Rum
bwp, rn, 162 cm
eee. Reddie
hann, rn, 165 cm

Sukuselvityksestä kiitos kasvattajalle!

Nevermoren sukuselvitys
Nevermore edustaa hienoa kouluhevossukua, jossa yhdistyy saksalaiset sekä hollantilaiset linjat ja löytyy sen isän puolelta hieman ruotsalaistakin verta. Orin isä Everest on tunnettu Grand Prix-ori, joka on kilpaillut menestyen kouluradoilla ympäri Eurooppaa. Se tunnetaan lennokkaista askellajeistaan ja komeasta ulkomuodostaan. Everest on luonteeltaan herkkä ja energinen ja se vaatii paljon työskentelyä sekä lämmittelyä ennen kilpasuoritusta. Mustalla oriilla on kymmeniä jälkeläisiä ja se on vaikuttanut myös Saksassa ja Englannissa. Everestin jälkeläiset tunnetaan mustasta väristä, jota ori periyttää vahvasti upeiden askellajien lisäksi. Nykyään Everest asustelee oriasemalla synnyinmaassaan Alankomaissa.

Everest tulee ruotsalaisoriista Monument, joka tuotiin Alankomaihin näytettyään kykynsä kouluhevosena ensin Ruotsissa ja Saksassa. Se on hyväksytty KWPN-, SWB- ja Hannover-kantakirjoihin jalostuskäyttöön. Kookas ruunikko ori on näyttävä ilmestys kouluradoilla, sillä on matkaavoittavat liidokkaat askeleet ja rakenteeltaan se on raamikas ja pitkäjalkainen. Se on kilpaillut Grand Prix-tasolla Saksassa ja Ruotsissa. Monument on erityisen hyvähermoinen ja luonteeltaan rauhallinen eikä se kuumu kisaradallakaan liiaksi. Jälkeläisiä siltä löytyy satoja, joista suuri osa on tehnyt uraa kouluradoilla Grand Prix-tasolla. Monument vaikuttaa tällä hetkellä Saksassa, jossa se viettää eläkepäiviään siitosorina.

Nevermoren isän Everestin emä Mayan M on 167cm korkea ruunikko hollantilaistamma. Se on kilpaillut Intermediate I-tasolla Alankomaissa ja kerännyt palkintoja näyttelyistäkin. Tamma on erityisen hyvin rakentunut sekä ilmeikäs ja luonteeltaan hyväkäytöksinen. Vaikka Mayan M ei kouluradoilla olekaan tehnyt huikeaa uraa, siitostammana se on osoittautunut erinomaiseksi. Sillä on useita Grand Prix-tasolle päässeitä jälkeläisiä ja erityisen tunnettu se on jalostukseen hyväksytyistä orijälkeläisistä, joille se on periyttänyt hyvää rakennettaan sekä luonnettaan. Jo 20-vuotiaaksi elellyt tamma viettää ansaittuja eläkepäiviä kasvattajansa luona Alankomaissa.

Season's Tropical, Nevermoren emä, on musta 164cm korkea KWPN-tamma. Se edustaa vanhaa ja arvostettua hollantilaista tammalinjaa, joka on tuottanut useita Grand Prix-hevosia. Tamma on kilpaillut itsekin Grand Prix-tasolla hienosti menestyen. Season's Tropical on luonteeltaan tulinen sekä täynnä energiaa ja ratsastaessa se vaatii koko ajan työskentelyä. Emänä se on ollut muutamalle tunnetulle KWPN-jalostusoriille ja se tunnetaan jättämästään erityisen hyvästä laukasta. Season's Tropical asuu edelleen Blackmore Studissa Alankomaissa.

Season's Tropicalin emä Taiga oli musta 170cm korkea näyttävä tamma, joka kilpaili Grand Prix-tasolla. Se osoittautui jo nuorena erinomaiseksi kouluhevoseksi esittämällä nuorten hevosten laatuarvostelussa upeita askellajejaan ja hyvää ratsastettavuuttaan. Taiga oli luonteeltaan tasainen ja sympaattinen tamma, joskin kilparadoilla siitä löytyi energiaa ja säpäkkyyttäkin. Jälkeläisiä tamma ehti jättää kuusi kappaletta, kaikki hienoja kouluhevosia ja muutama siitoskäyttöön siirtynyt tamma. Taiga menehtyi valitettavan onnettomuuden seurauksena 16-vuotiaana kun se katkaisi jalkansa kesälaitumella.

Nevermoren emänisä Ottawa on hieman erikoisempi mustankimo 168cm korkea Grand Prix-ori, joka edustaa Holstein-kantakirjaa. Saksalaisori on kilpaillut kouluradoilla hyvällä menestyksellä Saksassa ja sitä on käytetty jalostukseen muunmuassa Saksassa, Alankomaissa ja Sveitsissä. Luonteeltaan Ottawa on hyvin miellyttävä ja tasainen. Osalle jälkeläisistään se on periyttänyt hyvää ratsastettavuutta ja myös väriään. Ottawa vaikuttaa tänäpäivänä Sveitsissä pienen siittolan ainoana jalostusorina.

Bedtime Storyn sukuselvitys
Bettyn isä Starfighter on näyttävän näköinen ja luonteeltaan vähän liiankin rauhallinen ori. Se on kilpaillut Grand Prix –tasolla hyvin sijoittuen ja kehuja se on saanut muun muassa hyvästä käynnistä ja kokoamisasteesta. Starfighterin isä Beyond Stars on poikansa vastakohta luonteen puolesta pahansisuisuutensa vuoksi. Sillä on kuitenkin kilpailtu menestyksekkäästi myös Grand Prix –luokissa. Starfighterin emä JH Stranger on vähän vähemmän kilpaillut, mutta kuitenkin Prix St. Georges luokkiin asti päässyt tamma. Sitä on käytetty sekä hyvän sukunsa, että erinomaisen ulkomuotonsa vuoksi ahkerasti jalostuksessa ja se onkin jo jättänyt monta ensiluokkaista jälkeläistä.

Once Upon A Time, Bettyn emä, on kuvankaunis mustanruunikko, jolta ei liikkeitä tai näyttävyyttä puutu. Once Upon A Timella on kilpailtu Intermediate I ja – II luokissa mukiinmenevästi. Sitä on kierrätetty myös useissa näyttelyissä lähes virheettömän rakenteensa innoittamana. Once Upon A Timen isä Frozen Rum on Yhdysvalloissa kilpaillut helppoluonteinen ja kaunis ori. Se on palkittu useista jälkeläisistään ja kotimaassaan se on hyvin arvostettu jalostusori. Once Upon A Timen emä Reddie nuorena Saksaan myyty erittäin hieno ja kiltti tamma, joka on ensin toiminut perheen äidin kilparatsuna GP –luokissakin asti. Tämän jälkeen sillä on kilpailtu jonkin verran kenttäratsastuksessa tyttären toimesta.

Jälkeläiset


Päiväkirja

14.12.2056

Tähän turinoit päivän tapahtumia....

17.8.2032

Tähän turinoit päivän tapahtumia....Tämä on virtuaalitalli.
Tämä on virtuaalihevonen.

© Meiju K., ellei toisin mainittu